Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
  • Monokészitmények
  • Termékek
  • Weboldal tartalom
  • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.

Homeopátia

Homeopátia
globuli-flasche.jpg

A homeopátia egy nagy terjedelmű tudomány, amelyet senki nem tud teljesen megtanulni. Folyamatosan új eszközöket és módszereket fejlesztenek ki, és új alkalmazási területeket fedeznek fel. A Remedia Homöopathie vállalatnál lelkesen és szorgalmasan dolgozunk annak érdekében, hogy a legjobb minőségű homeopátiás gyógyszereket állítsunk elő az Ön számára. A következő oldalakon rövid betekintést kaphat mindennapi munkákba. 

Mi az, hogy homeopátia?

„Similia similibus curantur – Hasonló a hasonlót gyógyítja”: röviden ez a homeopátia alapja.

Homeopátiás gyógyszerek a Remedia-tól

Speciális termékek, egyedi gyógyszerek és történelmi gyógyszerek: a Remedia Homöopathie a homeopátiás gyógyszerek széles skáláját kínálja.

A homeopátiás szerek előállítása

C potenciák, D potenciák, hígítások – A hozzáértő homeopaták sokféle kifejezést használnak, amelyek könnyen összezavarják a laikusokat. Itt elolvashatja el, hogy mi a különbség a különböző potenciák között és ezek hogyan készülnek.

Tudástár

 

Szakirodalmi archívum

Böngésszen az antikvár művek széles körű gyűjteményében.