Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
  • Monokészitmények
  • Termékek
  • Weboldal tartalom
  • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.

Homeopátiás hígítások előállítása

Homeopátiás hígítások előállítása
globuli-verschuetteln-remedia.jpg

A homeopátiás hígítások potenciálása a D- és C200-as potenciáig kézzel, többpoharas módszerrel történik az alábbiak szerint:

Egy steril 10 ml-es barna üvegbe 6,9 g 43%-os alkoholt (HAB 2018) töltünk, hozzáadunk 0,07 g-ot az előző potenciából és ráhelyezünk egy PE csepegtetőkupakot. Az üveget ezután tízszer erőteljesen hozzáütögetjük egy rugalmas tárgyhoz (könyv), majd felnyitjuk.

Mielőtt kivennénk 0,07 g-ot az üvegből, hagyunk kifolyni néhány cseppet a kupakból, eltávolítva ezzel a benne maradt, nem kellőképpen felrázott folyadékot.

Az összes üveget és polietilén zárókupakot egyetlen használat után eldobjuk.

A betegek számára kiadott üvegeket peremig feltöltjük, hogy elkerüljük a szállítás közbeni dinamizálást. Külön kérésre a hígítást vízzel is elvégezhetjük.