Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
  • Monokészitmények
  • Termékek
  • Weboldal tartalom
  • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.
Tudástár

Kérjük, vegye figyelembe a következőket: Itt csak olyan tartalmat talál, amelyet már lefordítottunk olasz nyelvre. Ha beszél németül, vagy maga is szeretne tartalmat lefordítani, homeopátiás tudástárunk német változatában több mint 500, homeopátiával és természetes gyógymódokkal kapcsolatos témájú bejegyzést talál, továbbá a provingok (homeopátiás gyógyszervizsgálatok) és a gyógyszerképek széles skáláját.

(Felhívjuk figyelmét: weboldalunk német verziója széles körű bizonyítékokat kínál. Próbálunk minden tartalmat angolra lefordítani, ám időközben előfordulhat, hogy saját magának is lefordíthatja az információkat.)