Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
  • Monokészitmények
  • Termékek
  • Weboldal tartalom
  • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.

Cinchona pubescens - hu

Cinchona pubescens
Arzneimittelbild

Kínafa kérge

Nagy folyadékveszteség utáni legyengülés, kiszáradás, erős hasi felfúvódás.

Hasmenés, verejtékezés, nagy mennyiségű folyadék- és vérvesztés után javallt szer a gyenge, sápadt, étvágytalan egyéneknek. A láz periodikusan jelentkezik, hidegrázás és bőséges izzadás kíséri. A China súlyos betegségből lábadozó, legyengült, lefogyott betegeknek nyújt nagy segítséget.

Alkati sajátosságok: gyors telítettségérzet, öklendezés, hasmenés, hasi felfúvódás bágyadtsággal és verejtékezéssel. Állapotát a hideg, nedves idő, az érintés rontja, meleg javítja.

Javallatok

Émelygés, hányás, hasmenések, láz.

Adagolás

Heveny tünetek esetében félóránként 5 golyócska a tünetek enyhüléséig, más esetben 1x5 golyócska C30-as naponta/másnaponta (a tünetek súlyosságától függően), 2x5 C12-es golyócska naponta.