Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
  • Monokészitmények
  • Termékek
  • Weboldal tartalom
  • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.

Vincetoxicum hirundinaria - hu

Vincetoxicum hirundinaria
Arzneimittelbild

Vadpaprika

Légúti megbetegedések megelőzése, gyógyítása.

Ólomszerű fáradtsággal kezdődő nátha, nyomás a fejben és didergés. Végtagfájdalom, csontfájdalmak. Váltakozó didergés és forróságérzet, valamint láz. Vízszerű orrfolyás, időnként eldugult orr.

Nyomó, pulzáló fejfájás, amely a homlokról a szembe sugárzik, mozgáskor, hidegben és köhögéskor romlik. Fényérzékenység, szédülés és kábultság, tehetetlenség, merengés. Merevség és fájdalom a nyakcsigolyákban vagy a tarkóban.

Torokfájás megnagyobbodott, duzzadt mandulával, amely nyeléskor rosszabb. Rohamszerű, száraz köhögés, pár nap múlva jelentkező mellkasi égéssel. Akaratlan vizeletürítés köhögéskor.

Rosszabbodik

Mozgásra, hidegre, köhögéskor, reggelente.

Javul

Meleg és nyugalom hatására.

Javallatok

Influenza, láz, köhögés, torokfájás, fejfájás, ellenálló képesség növelése, megbetegedések megelőzése, influenza oltások szövődményeinek kivédése.

Adagolás

2x5 C12 golyócska naponta.