Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
  • Monokészitmények
  • Termékek
  • Weboldal tartalom
  • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.

Szolgáltatás

Homeopátiás gyógyszerek a Remedia-tól
homeopathic-remedies_750.jpg

A homeopátiás gyógyszerek alkalmazásának célja a gyógyítás, nem csupán az egyes tünetek leküzdése vagy elnyomása. A homeopátiás gyógyszerek előállítási módja továbbra is nagyjából megegyezik a 200 évvel ezelőtti, Samuel Hahnemann által kifejlesztett módszerrel. 

A Remedia Homöopathie több mint 20 éve nagy jelentőséget tulajdonít a homeopátiás gyógyszerek egyedi gyártásának. A C200-as potenciáig a potenciálást manuálisan végezzük egypoharas módszerrel. A Remedia név a legkiválóbb minőségű homeopátiás gyógyszereket jelenti.

 

Videos & Short Movies

Information in moving pictures. Find out about the company and the search for new raw materials for the production of homeopathic remedies. 

GYIK

A „Gyakran Ismételt Kérdések” részben nem csak a homeopátiával kapcsolatos kérdésekre válaszoltunk, hanem a szállításról és a webáruházunkról is talál információkat.

A homeopátiás orvosok jegyzéke

Information in moving pictures. Find out about the company and the search for new raw materials for the production of homeopathic remedies.