Kedves èrdeklődő! Ìgy kereshet a leggyorsabban az oldalon...
help text filter image
Szűrés kategória alapján
A keresési kategória kiválasztásával gyorsabban hozzáfér a kívánt keresési eredményhez és a szűrők alkalmazásával a további részletekhez is.
 • Monokészitmények
 • Termékek
 • Weboldal tartalom
 • arhívált irodalom
help text input image
Search Term
A keresés lehetséges : a monokészítmények neve alapján (pl. Arnica montana), szinoníma alapján (pl. Brechnuß), Termékszám alapján (pl. 9001366), Család (pl. Nozóda), Scholten Nr. (pl. 665.24.08). Mindíg a zöld mezőben látható az egyes készítményeknél a szer fő neve.

Súlyos betegségek esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és elsősegélyt kell nyújtani. A lehetséges támogató szerek alkalmazása nem helyettesíti az orvosi segítséget!

Az 1-es méretű golyócskák esetében 1 g 470–530 db-ot tartalmaz.

Az 3-as méretű golyócskák esetében 1 g 110–130 db-ot tartalmaz.

Az 5-ös méretű golyócskák esetében 1 g 40–50 db-ot tartalmaz.

A 8-as méretű golyócskát esetében 1 g 5 db-ot tartalmaz.

A C és D potenciákat 3-as méretű golyócskákkal állítjuk elő, ami azt jelenti, hogy a 10 g-os üveg 1100–1300 db golyócskát tartalmaz. 
Az LM potenciákat 1-es méretű golyócskákkal állítjuk elő, ami azt jelenti, hogy a 10 g-os üveg 4700–5300 db golyócskát tartalmaz. 

Igen, a Remedia Homöopathie által kínált összes golyócska laktóz- és gluténmentes, ezért intolerancia esetén is alkalmazható. 

Information in our webshop is usually given in roman numerals. Please see below example on how to convert to numerical syntax:

arab számok római számok
1.000  1M
10.000 10M vagy XM 
50.000  50M vagy LM
100.000 100M vagy CM 
500.000  500M vagy DM 
1.000.000  1MM 

 

Vannak szereink még Hahnemann idejéből, amelyek mintegy 150 év elteltével még mindig hatásosak. A törvényi előírások miatt azonban a homeopátiás gyógyszerkészítményeknek lejárati idővel kell rendelkezniük.

A homeopátiás gyógyszereket tilos kitenni közvetlen napsugárzás vagy 40 °C fölötti hő hatásának. Száraz, nedvességtől mentes helyen kell tárolni.

Bár teljes körű sugárvédelmet nemigen lehet biztosítani, a homeopátiás gyógyszereket nem szabad szükségtelen sugárterhelésnek kitenni. Így például nem tanácsos a szereket WIFI router közelében tárolni.

A homeopátiás gyógyszer bevétele után akut betegségek esetén a jellegzetes tünetek fokozódhatnak, de az általános állapotnak javulnia kell.

Ez azt jelzi, hogy bár a gyógyszert helyesen választották ki, a potenciát vagy a bevétel gyakoriságát módosítani kell. Ilyen esetben tanácsot kell kérni homeopatától vagy gyógyszerésztől.

Az antidotumok olyan homeopátiás készítmények, amelyek semlegesítik egymás hatását. Szinte minden homeopátiás gyógyszer esetében létezik egy vagy több olyan homeopátiás szer, amely antidotálja a hatását. Ezért a homeopatáknak ismerniük kell ezeket a kölcsönhatásokat, és ezeket figyelembe kell venniük a gyógyszerválasztás során.

Az alkati szer az adott személyre jellemző szer, amelyet főként krónikus betegségek kezelésére alkalmaznak.
A megfelelő alkati szer alkalmazásával a beteg visszanyeri fizikai, mentális és szellemi egyensúlyát, és az általános állapota javul.
Az alkati szereket általában magas potenciában alkalmazzák; gyakran évtizedekig elkísérik az embert.

A komplex szerek több homeopátiás gyógyszert tartalmaznak.
Az ilyen készítmények gyakran megtalálhatók a kész gyógyszerek között. Különféle gyógyszereket kevernek össze annak érdekében, hogy a panaszok szélesebb spektrumát egyetlen szerrel le tudják fedni (pl. köhögés elleni cseppek vagy gyomor- és bél panaszokra való cseppek). A komplex szereket a laikusok gyakran használják nem kritikus panaszok esetén, ám ezeket nem szabad hosszú ideig alkalmazni.

Egyes esetekben a homeopaták is szerkeverékekhez folyamodnak, amelyeket azonban általában az érintett beteg számára állítanak össze és írnak fel. Példa erre a toxikus anyagok eltávolításának stimulálására összeállított gyógyszerkeverék.

A komplex kezelés különleges formája a potenciaakkord. Ez egy olyan gyógyszer amely különböző potenciákat tartalmaz (pl. a Remasan® C12-es, C30-as és C200-as potenciájú Arnica-t)

A homeopátiában a „potencia” a gyógyszer hígításának mértékét jelenti.

A betű a potenciasor hígítási arányáról ad információt, az arab szám pedig a potenciálási lépések számára utal.

Így például: a D4-es „decimális” potenciát négyszer hígították 1:10 arányban, és minden lépésben 10 ütve rázással dinamizálták.

A C potenciák, (centezimális a latin centum szóból, ami 100-at jelent) feldolgozása 1:100 arányban történik.

Az LM potenciák és Q-potenciak esetében 50 000-es lépésekben történik a potenciálás.
(LM = 50 000 római számokkal
Q = quinquagintamillezimális potencia = 50 000)

A potenciálási lépések számának növekedésével csökken a kiindulási anyag mennyisége a gyógyszerben, viszont energetikai értéke nő az ismételt dinamizálás következtében.

The most common potency levels in homeopathy are called standard potencies. Mostly these are remedies in the potencies: C12, C30, C200, C1000 as well as D12, D30, D200.

A szerek nagy részét növényi alapanyagokból nyerik, de vannak ásványi vagy állati anyagokból készült gyógyszerek is. Fémek is szolgálhatnak alapanyagként a homeopátiás gyógyszerekhez.

Az esetfelvétel az orvossal folytatott részletes megbeszélés, amely során meghatározzák a beteg kórtörténetét. A testi és pszichés, az alkati, továbbá az életrajzi, társadalmi és környezeti tényezők egyaránt idetartoznak. Az esetfelvétel alapján a homeopata orvos egyéni képet kaphat a betegről és kiválaszthatja a megfelelő gyógyszert.

A nozódák olyan homeopátiás gyógyszerek, amelyek beteg vagy kóros anyagokból (vér, genny, rákos sejtek, váladékok stb.) vagy magából a kórokozóból (baktérium vagy vírus) készülnek. A homeopátiás feldolgozásuk előtt az összes kiindulási anyagot sterilizálják és a kórokozókat elpusztítják, hogy elkerüljék a fertőzés kockázatát.

A nozódák alkalmazása stimulálja a beteg öngyógyító képességét a kórokozóval szembeni jobb védelem elérése érdekében, vagy a betegség leküzdését követő teljes gyógyulás érdekében.

Link zu... További információk a Remedia nozódáiról

 

Azokat az öröklött vagy szerzett alapbetegségeket, amelyek korlátozhatják a homeopátiás gyógyszerek hatékonyságát, miazmáknak nevezzük. Ezek a mélyen megbúvó gyengeségek teszik a beteget hajlamossá bizonyos betegségekre és betegséglefolyásokra. A tapasztalt homeopaták gyakran figyelembe veszik ezeket a szempontokat, amikor homeopátiás szert választanak.

A homeopátiás Gyógyszervizsgálat (proving)  olyan vizsgálat, amelyben egészséges vizsgálati alanyok vesznek részt. A vizsgálati alanyok ismeretlen gyógyszereket vesznek be, és dokumentálják az összes fellépő tünetet. A vizsgálat vezetője összegyűjti és hierarchikusan rendszerezi, majd nyilvánosságra hozza a tüneteket. A gyógyszervizsgálat folyamata a kezdetétől a végégig, akár két évig is eltarthat. Ha elegendő vizsgálati eredmény összegyűlt, elkészülhet az úgynevezett gyógyszerkép.

A tudástárunkban megtalálják a gyógyszervizsgálatok átfogó gyűjteményét

(Note: Please also check our german page if you are looking for a specific drug picture. Our german Lexikon has a lot more entries, and you may be able to translate the page you need via an online translation tool. Our encyclopedia in english language is still under construction.)

 

Sajnos nem tudunk előállítani golyócskákat placentából, köldökzsinórból, magzatvízből stb.

A páciensektől származó anyagok feldolgozására olyan speciális, szigorú higiéniai előírások vonatkoznak, amelyeket nem tudunk teljesíteni. Ehhez külön engedélyre és egy megfelelő laboratóriumra van szükség.

A graftolás lényegében azt jelenti, hogy egy golyócskát feloldanak alkoholban és ezzel az oldattal impregnálnak bizonyos mennyiségű semleges golyócskát. Ezáltal az újonnan előállított golyócskák a kiindulási gyógyszerrel azonos potenciájúak lesznek.

A graftolás technikáját a Remedia Homöopathie vállalatnál a történelmi gyógyszerek (pl. Fincke vagy Dunham) előállításához használjuk

A Remedia webáruházban gyakran szerepel a gyógyszernév mellett egy hivatkozás Fincke-re vagy Dunhamre. Bernhardt Maximilian Fincke és Carroll Dunham nagyon jól ismert és jelentős homeopaták voltak a saját korukban. Müntz magiszternek sikerült eredeti Dunham és Fincke gyógyszereket beszerezni, amelyeket manapság kiindulási anyagként használunk a webáruházban kínált homeopátiás gyógyszerkészítményekhez. 

Ezeknek a régi, exkluzív gyógyszereknek az azonosítása érdekében tüntetjük fel zárójelben a Dunham vagy Fincke nevet a gyógyszer neve mellett.

A granulátumok és a golyócskák méreteikben különböznek. A granulátumok átmérője 3 mm (20 granulátum/gramm).
A golyócskák különböző méretűek, a Remedia Homöopathie vállalatnál elsősorban 3-as méretű golyócskákat (110–130 golyócska/gramm) használunk. Ezenkívül 1-es méretű golyócskákat és mikrogolyócskákat is használunk.

If one treats a disease not with a substance that produces similar symptoms, but with the actual disease trigger, it is strictly speaking not a homeopathic treatment but isopathy.

The remedies for the treatment of side effects or consequences of orthodox medicines or vaccinations are therefore isopathic remedies.

A homeopátiás gyógyszer nem szedhető, ha allergiás (túlérzékeny) a hatóanyagra vagy a gyógyszerben említett egyéb összetevőkre. Homeopátiás gyógyszereink alkoholt (hígítás) vagy szacharózt (gömbök) tartalmaznak.

Ha tudja, hogy a gyógyszer intoleranciában szenved, kérjük, csak orvosával folytatott konzultáció után vegye be a gyógyszert.

Ne fogyasszon és ne igyon semmit közvetlenül a homeopátiás gyógyszer szedése előtt és után.

Ha bármilyen kérdése van a bevitelről, kérjük, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Remedies are provided, according to their type, with or without directions for use. For medicines that are approved with indication, you will find the directions for use in the box.

For all other remedies, the information is available in the webshop.

1 dózis = 5 golyócska nyelv alá, a beteg korától és testsúlyától függetlenül.

Heves tünetekkel járó heveny betegségek esetén az adagokat 5, 10, 15 vagy 30 percenként meg lehet ismételni.
A heveny, de kevésbé fenyegető betegségek esetében napi három-öt adagban kell alkalmazni a gyógyszert.

Egyszeri adag esetén akut esetekben nem várhatók mellékhatások. A homeopata bead egy adagot a gondosan kiválasztott golyócskákból, és a hatás általában azonnal megjelenik. A gyógyszer „impulzusként” működik és elindítja a gyógyulási folyamatot.

Please contact your doctor or pharmacist if you have taken a larger amount of the homeopathic remedy than recommended.

If you are pregnant or breastfeeding, or if you suspect you may be pregnant or intend to become pregnant, ask your doctor or pharmacist for advice before taking this medicine.

In any case, children up to the age of one should be treated only after consulting a doctor.

In general the use of globules is suitable for diabetics. However, to be on the safe side, the blood glucose level should still be closely monitored.

Az állatok viszonylag gyorsan és jól reagálnak a homeopátiás szerekre. A háziállat tulajdonosával folytatott megbeszélés során megtörténik az állat esetfelvétele, hogy megtalálják számára a megfelelő gyógyszert. Az alkalmazott szerek nem különböznek sem a gyártási módszer, sem a minőség szempontjából azoktól, amelyeket az emberek vesznek be.

A Remedia Homöopathie a homeopátiás gyógyszerek széles választékát kínálja az állatok számára webáruházában.

Javulás esetén a gyógyszert nem szabad megismételni, időt kell hagyni, hogy a gyógyszer kifejtse a hatását.

Ha ésszerű időn belül nem következik be javulás, a gyógyszer nem megfelelően lett kiválasztva, ezért konzultálni kell egy homeopatával vagy egy gyógyszerésszel.

Ha a tüneti kép azonos, oldjon fel 5 golyócskát a gyógyszerből, és kortyoljon az oldatból körülbelül negyedóránként, amíg a javulás be nem következik. Ha nincs tartós javulás, konzultáljon homeopatával.

Homeopatával kell konzultálni krónikus betegségek kezelése esetén, visszatérő krónikus panaszok fellángolásakor, és ha a panaszok már több napja fennállnak.

Lehetőleg azonnal. Minél hamarabb stimuláljuk a szervezet öngyógyító képességét, annál kevésbé kell további tünetekre vagy szövődményekre számítani.

Ideális esetben semmilyen más gyógyszert ne szedjen egyidejűleg. Az orvos által felírt állandó gyógyszereket azonban semmi esetre sem szabad abbahagyni.

Az erős illatú illóolajok egyidejű külső vagy belső alkalmazása gyengítheti a homeopátiás gyógyszer hatását (például mentolt tartalmazó fogkrém, alkoholos bedörzsölés vagy borsmenta ízesítésű édességek).

A golyócskák homeopátiás energiája különösen hatékonyan juthat be a száj nyálkahártyáján keresztül. A golyócskákat 15 perccel étkezés, ivás vagy fogmosás előtt vagy után kell bevenni, mivel a kávé, az illóolajok (pl. a fogkrémekben), egyes teák vagy például a szopogatós tabletták megzavarják a homeopátiás információ felvételét. A szájnyálkahártyának ezért tisztának kell lennie, nem lehetnek rajta élelmiszermaradványok vagy fogkrém.

Tell your doctor or pharmacist if you are taking or using any other medicines, have recently taken or used any other medicines, or plan to take or use any other medicines.

Any change in dose or discontinuation of medications already prescribed must be discussed with the attending physician.

Under no circumstances should other medications be discontinued without authorization.

There are no known interactions.

Potentized vaccines are homeopathic remedies made from conventional vaccines. Potentized vaccines are often used to accompany conventional medical vaccination so that undesirable side effects or long-term consequences do not occur in the first place. A potentized vaccine is not an effective prophylaxis. 

Please note that the drug group of potentized vaccines is not suitable for self-treatment, and their use must absolutely be under the supervision of an experienced therapist.

 Read more on this topic (EN) 

Our medicinal products are intended as finished medicinal products exclusively for dispensing to patients. It is not permitted to use our finished medicinal products as a starting material for any further production.

A megrendeléseit egyszerűen és bürokráciamentesen adhatja fel a webáruház oldalon. Az online boltban történő megrendeléshez a következő információkra van szükség: név, cím, telefonszám, e-mail cím és születési dátum (törvény előírja).

Ezenkívül faxon (+43 2682 63919) vagy e-mailben (info@remedia.at) is fogadunk megrendeléseket. A faxon vagy e-mailben érkező megrendelésekhez a következő információkra van szükségünk:

 • Név és cím
 • A gyógyszer neve
 • Potencia
 • Mennyiség
 • Golyócska vagy hígítás

Megrendelőlap innen tölthető le.

Törvénymódosítás miatt sajnos már nincs lehetőségünk arra, hogy minden gyógyszert közvetlenül magánszemélyeknek küldjünk Ausztriában. A törzskönyvezett készítményeket közvetlenül el lehet küldeni magánszemélyeknek is, a magisztrális szerek azonban csak gyógyszertáron keresztül adhatók ki.
Arra kérjük, hogy magisztrális gyógyszereket egy megbízható gyógyszertáron keresztül rendeljen tőlünk. 

Németországból érkező megrendelés esetén a következő gyógyszercsoportok esetében van szükség receptre:

 • Állati, emberi vagy mikrobiális eredetű homeopátiás gyógyszerek
 • Nozódák
 • Hormonok
 • Gombák
 • Antibiotikumok
 • Vakcinák

Mivel az állati, emberi vagy mikrobiális eredetű homeopátiás gyógyszerekre, illetve a hormonokra, gombákra, antibiotikumokra és oltásokra nem vonatkozik a német Gyógyszertörvény 38. §-ában szereplő kivételszabály, ezeket csak terapeuta javaslatára küldhetünk el betegeknek (magánszemélyeknek) Németországba. Ezáltal egyedi gyógyszerigénylés jön létre, amelyet gyógyszertárunk teljesíthet távszállítással.

Itt nem arról van szó, hogy az adott gyógyszer vényköteles lenne Németországban, hanem (amint fentebb említettük) azt jelenti, hogy gyógyszereink Németországban nincsenek törzskönyvezve, ezért szükséges, hogy bizonyos gyógyszerek esetében terapeuta javallatát kérjük.

Felhívjuk figyelmèt, hogy a receptre, egyedileg előàllìtott kèszìtmènyeinknek nincs gyògyszer nyilvàntartàsi szàma.

A pontos szállítási költségek a megrendelése súlyától függenek és kiszámítás után közvetlenül megjelennek a kosárban. A szállítási idő referenciaként szolgál a szállítási szolgáltató számára.

(A szállítás Ausztriában és az EU-ban ingyenes, ha legalább 60 EUR értékű gyógyszert rendelnek.)

 

Szállítási költségek Magyarországra
UPS EUR 6,64 tól shipping time 2-3 weekdays
DHL Express* EUR 15,75 tól shipping time 1 weekday

 

Szállítási költségek Ausztriába
Felvevő cég: Herba EUR 0,00 tól shipping time 1-2 weekdays
Felvevő cég: Kwizda EUR 0,00 tól shipping time 1-2 weekdays
Felvevő cég: Phönix EUR 3,30 tól shipping time 1-2 weekdays
Felvevő cég: Posta EUR 5,50 tól Versanddauer k.A.
GLS EUR 4,40 tól shipping time 2-3 weekdays
DHL Express* EUR 12,10 tól shipping time 1 day

 

Szállítási költségek Németországba
DHL standard EUR 5,83 tól shipping time 2-3 weekdays
GLS EUR 6,55 tól  shipping time 2-3 weekdays
DHL Express* EUR 13,09 tól shipping time 1-2 weekdays

 

Szállítási költségek Olaszországba
UPS EUR 7,70 tól  shipping time 2-3 weekdays
DHL Express* EUR 16,50 tól  shipping time 1-2 weekdays

 

* Az expressz szállítás mindig díjköteles, még akkor is, ha a gyógyszerrendelés meghaladja a 60 EUR-t. Oldatok és könyvek nem küldhetők el a DHL Express szolgálattal.

Find here the list of all our countries of delivery and shipping costs

A Remedia Homöopathie jelenleg 210 országba szállít homeopátiás gyógyszereket: 

Afghanistan
Albania
Algeria
American Samoa
Andorra
Angola
Anguilla
Antigua and Barbuda
Argentina
Armenia
Aruba
Australia
Austria
Azerbaijan
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belarus
Belgium
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bolivia
Bosnia and Herzegovina
Botswana
Brazil
British Virgin Islands
Brunei Darussalam
Bulgaria
Burkina Faso
Burundi
Cambodia
Cameroon
Canada
Cape Verde Islands
Cayman Islands
Central African Republic
Chad
Chile
Colombia
Comoros
Cook Islands
Croatia
Curaçao
Cyprus
Czech Republic
Democratic Republic of the Congo
Denmark
Djibouti
Dominica
Dominican Republic
Ecuador
Egypt
El Salvador
Equatorial Guinea
Eritrea
Ethiopia
Falkland Islands (Islas Malvinas)
Faroes
Fiji Islands
Finland
France
French Guyana
French Polynesia
Gabon
Gambia
Georgia
Germany
Ghana
Gibraltar
Great Britain
Greece
Greenland
Grenada
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Guinea
Guinea-Bissau
Guyana
Haiti
Honduras
Hong Kong
Hungary
Iceland
India
Indonesia
Iran
Ireland
Israel
Italy
Ivory Coast
Jamaica
Japan
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kiribati
Kuwait
Kosovo
Kyrgyzstan
Laos
Latvia
Lebanon
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Macao
Macedonia
Madagascar
Malawi
Malaysia
Maldives
Mali
Malta
Marshall Islands
Martinique
Mauritania
Mauritius
Mayotte
Mexico
Micronesia
Moldova
Monaco
Mongolia
Montenegro
Montserrat
Morocco
Mozambique
Myanmar
Namibia
Nauru
Nepal
Netherlands
Netherlands Antilles
New Caledonia
New Zealand
Nicaragua
Niger
Nigeria
Niue
Norway
Oman
Pakistan
Palau
Panama
Papua New Guinea
Paraguay
Peru
Philippines
Poland
Portugal
Puerto Rico
Qatar
Romania
Rwanda
Saint Kitts-Nevis
Saint Lucia
Saint Vincent and the Grenadines
San Marino
Saudi Arabia
Senegal
Serbia
Seychelles
Sierra Leone
Singapore
Slovakia
Slovenia
Solomon Islands (Solomon Islands
Somalia
South Africa
South Korea
Spain
Sri Lanka
Suriname
Svalbard (Spitsbergen)
Swaziland
Sweden
Switzerland
Syria
Taiwan
Tajikistan
Tanzania
Thailand
Togo
Tonga
Trinidad and Tobago
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Turks and Caicos Islands
Tuvalu
Uganda
United Arab Emirates
United States Virgin Islands
Uruguay
Uzbekistan
Vanuatu
Vatican City (Holy See)
Venezuela
Vietnam
Wallis and Futuna Islands
Western Sahara
Yemen
Zambia
Zimbabwe

 

Books and homeopathic accessories can be shipped to the following countries:

 • Costa Rica
 • China
 • Estonia
 • Iran
 • Russia
 • USA

Please note: we cannot deliver homeopathic remedies to the countries mentioned above.

Rendelés előtt kérjük, tájékozódjon célországának vám- és importszabályairól. Az import díjakért és vámokért felelősséget nem vállalunk.

Termékeink általában 1-2 munkanapon belül elhagyják a céget. Csúcsidőben (például karácsony előtt) a megrendelések feldolgozása kissé hosszabb ideig tarthat, de nem haladhatja meg a 7 munkanapot. 

A déli 12 óráig feladott expressz megrendeléseket ugyanazon a munkanapon eljuttatjuk a szállítóhoz. 

A Remedia webáruházban nincs minimális rendelési érték. 

Az EU valamennyi országába történő szállítás költségeit mi fedezzük, ha a gyógyszerrendelés a Remedia webáruházban meghaladja a 60 eurót. (Figyelem! Az olyan termékek, mint például könyvek, kiegészítők stb. nem képezik részét az ingyenes szállítást biztosító értéknek, itt a megrendelt gyógyszerek értékét vesszük figyelembe.)

Sajnos az expressz küldemények esetében nem tudunk biztosítani ingyenes szállítást. 

A szállítási és a számlázási címnek nem kell megegyeznie. Ha Ön ritkán található meg otthon, örömmel szállítjuk megrendelését az Ön által választott másik helyszínre. Ehhez kérjük, adja meg a kívánt szállítási címet a webáruházban a „Szállítási cím” rovatban.

A csomagokat azonban nem küldhetjük postai partnerekhez, átvevőhelyekre vagy postafiókokba. 

Jogi okok miatt a csomagot nem küldhetjük postafiókcímre, postai partnerekhez vagy átvevőhelyre. 

Természetesen, megrendelését közvetlenül tőlünk is átveheti:

SALVATOR Apotheke
Mag. pharm. Magdalena Müntz KG
Hauptstraße 4
AT-7000 Eisenstadt

Nyitvatartás: H–P 8.00–18.00 és Szo: 8.00–12.00

Személyes átvétel esetén természetesen nem számolunk fel szállítási költséget. 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha megrendelése a szállítási visszaigazolás kézhezvételétől számított 5 munkanapon belül nem érkezett meg. Azonnal válaszolunk megkeresésére!

Ehhez használja kapcsolatfelvételi űrlapunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben az info@remedia.at címen, vagy hívja ügyfélszolgálatunk forródrótját:

+43 2682 622 20 66
(H–Cs 8–16 és P 8–14 óra között)

Elviekben a gyógyszerek nem cserélhető termékek, mivel ezeket törvény által előírt okok miatt visszaküldés után meg kell semmisíteni. Egyedi esetekben méltányosságból történhet visszavétel.

Végfelhasználóként Ön jogosult az áruátvételtől számított 10 napon belül olyan termékek cseréjére és visszaküldésére, mint például tokok, dobozok stb. Ez nem vonatkozik a 20,00 EUR alatti megrendelésekre.

Az árukat felhasználatlan állapotban és eredeti csomagolásukban kell visszaküldeni. Kérjük, tüntesse fel a panasz okát a szállítólevélen/számlán, és csatolja a panaszhoz.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a terméket bérmentesítve kell visszaküldeni, a visszaküldés költségei Önt terhelik. 

Ha átvételkor azt tapasztalja, hogy a csomag sérült, kérjük, azonnal tegyen panaszt a szállítónál, és végezzenek helyszíni kárfelmérést. Csak ebben az esetben tudjuk megtéríteni a keletkezett károkat.

Ha a küldemény hiányos, téves vagy sérült, elnézést kérünk a kellemetlenségért! 

Panaszával vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, hogy a lehető leghamarabb kielégítő megoldást találjunk. 

Ezt megteheti Kapcsolatfelvételi űrlap unkon keresztül, írhat nekünk e-mailt (info@remedia.at), illetve telefonon is kapcsolatba léphet velünk:

+43 2682 622 20 66
(H–Cs 8:00–16:00 és P 8:00–14:00 óra között)

Ha átvételkor azt tapasztalja, hogy a csomag sérült, kérjük, azonnal tegyen panaszt a szállítónál, és végezzenek helyszíni kárfelmérést. Csak ebben az esetben tudjuk megtéríteni a keletkezett károkat.

A választott fizetés típusától függően az összeget jóváírják (pl. számla) vagy visszatérítik (bankkártya). 

A postai úton történő szállítás nem károsíthatja a homeopátiás gyógyszereket.

A Remedia Homeopathie nem gyárt és nem szállít homeopátiás szereket osztrák munkaszüneti napokon. Lásd alább

Ünnepnapok Ausztriában 2023-ben:
2023. január 1. - Újév
2023. január 6. - Vízkereszt
2023. április 10. - Húsvéthétfő
2023. május 1. – A munka ünnepe
2023. május 29.– Urunk mennybemenetelének ünnepe
2023. június 8.– Pünkösdhétfő
2023. augusztus 15.– Mária mennybemenetele
2023. október 26.– Nemzeti ünnep
2023. november 1. – Mindenszentek
2023. december 8. – Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe
2023. december 24. - Szenteste
2023. december 25. – Karácsony
2023. december 26. – Szent István vértanú ünnepe

Ünnepnapok Ausztriában 2024-ben:
2024. január 1. - Újév
2024. január 6. - Vízkereszt
2024. április 01. - Húsvéthétfő
2024. május 1. – A munka ünnepe
2024. május 09.– Urunk mennybemenetelének ünnepe
2024. május 20.– Pünkösdhétfő
2024. május Corpus Christi
2024. augusztus 15.– Mária mennybemenetele
2024. október 26.– Nemzeti ünnep
2024. november 1. – Mindenszentek
2024. december 8. – Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe
2024. december 24. - Szenteste
2024. december 25. – Karácsony
2024. december 26. – Szent István vértanú ünnepe

A következő fizetési lehetőségeket kínáljuk:

Austria Banki átutalás, bankkártya, PayPal
Germany Banki átutalás, bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Hungary Banki átutalás, credit card, PayPal
Italy bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Slovakia bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
France bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Spain bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Netherlands bankkártya, PayPal, azonnali átutalás
Belgium bankkártya, PayPal, azonnali átutalás

 

Az összes többi országban bankkártyás vagy PayPal fizetés közül választhatnak.

Bankszámla adatai – Ausztria: 
Bank: Oberbank AG
IBAN: AT62 1500 0041 6116 3680
BIC: OBKLAT2LXXX

Bankszámla adatai – Magyarország:
HUF Bank: Raiffeisenbank Sopron
Account: 12094002-00149315-00100000

Kérjük, írja be rendelési számát a „Közlemény” mezőbe, hogy megrendelését megfelelően tudjuk azonosítani. 

A PayPalon keresztül történő fizetés az ügyfelek számára ingyenes. Az egyszeri regisztráció után a pénzügyi adatok a PayPal-nál tárolódnak, a fizetési információkat nem továbbítják nekünk. 

PayPal-on keresztül történő fizetéshez kérjük, használja a következő e-mail címet:

payments@remedia.at

Amikor regisztrál a weboldalunkon, elmentheti többek között számlázási és kézbesítési címét, és megnézheti korábbi rendeléseit és számláit. Ezáltal a jövőbeli megrendelések gyorsabban és könnyebben végrehajthatók.

Regisztrációs szolgáltatásunk célja, hogy a vásárlási élmény a lehető legkellemesebb legyen áruházunkban. 

Csomagküldő gyógyszertárként az osztrák jogalkotók köteleznek bennünket a születési idő lekérdezésére. 

Az Ön adatait természetesen szigorúan bizalmasan kezeljük, és nem adjuk tovább harmadik félnek. 

Az adatvédelemmel kapcsolatos részletes információkat az adatvédelmi nyilatkozatban találhat. 

A gyógyszerbiztonság törvényi garanciája miatt a név megváltoztatása az ügyfélszámlán nem megengedett. 

Ha meg akarja változtatni a nevét, kérjük, küldjön egy e-mailt az info@remedia.at címre.